Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

01.04.2019

Bocused'Or Igaunijas prezidenta un restorāna Tchaikovsky šefpavāra Vladislava Djačuka prezentācija

Bocused'Or Igaunijas prezidenta un restorāna Tchaikovsky šefpavāra Vladislava Djačuka  prezentācija

“Baltijas kulinārija uz lielās Eiropas skatuves, veiksmes stāsts un apskats -Bocuse d'Or Eiropas pusfināls Tallinā 2020.gadā” un četru kārtu vakariņas ar vīnu


Kad: 05.04.19. plkst. 16.00
Kur: Gemoss semināru virtuve, Mūkusalas 73,  Rīga
Semināra cena: Pavāru kluba biedriem 30 EUR/pers., citiem interesentiem 35 EUR/pers., ieskaitot PVN


Pieteikšanās līdz 04.04.19. plkst.10:00, riskova.svetlana@inbox.lv, mob. 29238453.
















  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts