Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

04.02.2011

Birojs “Dabīgs produkts” aicina uzņēmumus pieteikties preču zīmes saņemšanai

Birojs “Dabīgs produkts” turpina uzņēmumu reģistrāciju, pārtikas ražošanas uzņēmumiem, kuru produkcija atbilst visiem kvalitātes un dabiskuma kritērijiem, bez maksas piešķirot preču zīmi “Dabīgs produkts” un tās lietošanas tiesības savas produkcijas marķēšanai.

Birojs “Dabīgs Produkts” veidots ar mērķi veicināt dabīgu produktu patēriņu Latvijā, informēt sabiedrību par iespējām un nozīmību izvēlēties savā uztura lietot dabīgus Latvijas produktus, kas nesatur kaitīgas vielas un tā ražošana nenodara ļaunumu organismam un dabai. Lai atbildētu uz iedzīvotāju arvien pieaugošo interesi par veselīga uztura un dzīvesveida iespējām, ir jārada skaidri un saprotami noteikumu un pieejama informācija par produktu atbilstību noteiktiem kritērijiem. Dabīgie produkti ir jāpadara iedzīvotājiem atpazīstami un ērti pieejami. Tāpat uzņēmumiem jārada vēlme un iespējas šādus produktus ražot.

“Jau šobrīd uzņēmumi izrāda lielu interesi par dalību birojā “Dabīgs Produkts”, kā arī par preču zīmes iegūšanu, jo tie apzinās, ka vides un veselības jautājumi sabiedrībai kļūst arvien aktuālāki, piesaista arvien vairāk uzmanības. Uzņēmumi, kuru ražotā produkcija ir dabīga ļoti labprāt vēlas uz to īpaši norādīt, tādēļ ar atsaucību uzņem jauno preču zīmi. Tā, piemēram, šodien, 1. februāri, preču zīme piešķirta izmantošanai maiznīcas “Lielezers” rupjmaizei un saldskābmaizei,” stāsta “Dabīgs produkts” biroja pārstāvis Mārcis Burķītis.

Produktu izvērtēšana atbilstoši noteiktajiem kritērijiem ir stingri noteikta. Tā paredz uzņēmuma jau veikto kvalitātes, produktu sastāva un apstrādes izvērtēšanu, kā arī nepieciešamības gadījumā īpašu laboratorisku pārbaužu veikšanu. Ar kritērijiem noteiktām pārtikas grupām iespējams iepazīties, sazinoties ar biroju “Dabīgs Produkts”.
 


Birojs “Dabīgs produkts”

  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts