Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

14.05.2015

AQUA LUNA atklāj vasaras sezonu

15.maijā plkst.21:00 restorānā un lounge bārā AQUA LUNA (Andrejostas ielā 4) ar elegantas āra terases atklāšanu un jaunas kokteiļu līnijas AQUA LUNA Mixology Cocktails laišanu tautās, tiek dots starts vasaras sezonai.

Pasākuma spožākā zvaigzne būs pazīstamā britu house mūzikas vokāliste Sema Obernika (Sam Obernik), kura pasaules slavu iemantoja 2002.gadā piedaloties Tim Deluxe dziesmā “It Just Won’t Do”, kas tolaik skanēja teju katrā mājā. Pasaule ir pienācīgi novērtējusi Semas talantu, un kopš tā laika viņa jūtas droši pasaules līdermākslinieku vidū, iekustinot Londonas deju grīdas un braucot pa pasauli. Viesus gaida jauna vasaras ēdienkarte, viesmīlīga atmosfēra un pirmklasīga apkalpošana.

Šovasar restorāns un lounge bārs AQUA LUNA sadarbībā ar populāro latviešu alkohola dzērienu ekspertu Edgaru Grišuli un Pernod Ricard Latvia rīdziniekiem un pilsētas piedāvās pasākumu sēriju AQUA LUNA Chivas Summer Stage. Katra vasaras nedēļas nogale AQUA LUNA būs īpašs notikums, ko pavadīs dažādu žanru labāko dziedātāju, dīdžeju un mūziķu uzstāšanās.

Par vasaras pasākumu neatņemamu sastāvdaļu kļūs jaunizveidotā kokteiļu karte. AQUA LUNA bārmeņi slavenā alkoholisko dzērienu eksperta Edgara Grišuļa vadībā apguvuši miksoloģiju – vārījuši, tvaicējuši, sakūluši, samaisījuši un sakratījuši kokteiļu sastāvdaļas, lai jau 15. maijā piedāvātu saviem viesiem kokteiļu līniju AQUA LUNA Mixology Cocktails.

Jaunajā kokteiļu līnijā ietilpst seši kokteiļi, kas sagatavoti pēc miksoloģijas tehnoloģijas. Katrs kokteilis tiek pagatavots no pašu radītām sastāvdaļām un tikai augstākās klases alkohola. 

Iedvesmu kokteiļiem Edgars Grišulis guvis no apmeklētāju dažādajiem garastāvokļiem vasaras naktī. Piemēram, viesiem, kuri vēlas ko īpašu un jaunu, ir sagatavots neparastais Artists’ Club. 12-gadīga Chivas viskija, svaigu kazeņu un paštaisīta vaniļas sīrupa savienojums, kuru papildina Oloroso šerijs, eksperts-miksologs Edgars Grišulis sauc par „kāzām paradīzē”. Savukārt garastāvokļa gaišākajām pusēm ideāli piestāvēs svaigais un augļainais Mango Fizz, kas pagatavots uz liķiera Mirabelle eau de vie un šampanieša G.H.MUMM bāzes. 



  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts