Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

27.09.2017

Amber Beverage Group uzsāk jaunas, premiālas tekilas Rooster Rojo® ražošanu Meksikā

Baltijā lielākais dzērienu ražotājs un izplatītājs “Amber Beverage Group”(atrodas Rīgā) uzsāk premiālā tekilas zīmola Rooster Rojo® ražošanu Meksikā, kas tiks izplatīta visos lielākajos tekilas tirgos pasaulē. 

Radot šo jauno tekilas zīmolu, “Amber Beverage Group” nostiprina savas pozīcijas starptautiskajā tekilas tirgū un paplašina savu produktu portfeli. Premiālās klases Rooster Rojo®tekila drīzumā būs pieejama arī Latvijā.

Rooster Rojo® tekila, kas ir ražota no 100% agaves, starp konkurentiem izceļas gan ar dzēriena garšu, gan īpašo pudeles dizainu. To ražo Fabrica De Tequilas Finos rūpnīcā Tekilas reģionā Meksikā, ko Latvijas uzņēmums “Amber Beverage Group” iegādājās pagājušajā gadā.  

Rooster Rojo® tekilas galvenā izejviela ir tīra zilās agaves sula, kuru atbilstoši tradicionālajām tekilas destilācijas metodēm filtrē caur Meksikas sudraba filtru. Tekilas cienītāji visā pasaulē noteikti novērtēs šī dzēriena īpašo un maigo garšu. 

Jaunā tekila Latvijas veikalu plauktos parādīsiesjau novembrī. RoosterRojo® būs pieejams lielākajos tekilas tirgos pasaulē, tostarp ASV, Meksikā, Kanādā, Krievijā, Vācijā un Lielbritānijā.

Rooster Rojo® globālais zīmola direktors Mantas Zlatkus uzsver, ka “Rooster Rojo® ir premiāls tekilas zīmols, kam ir potenciāls konkurēt ar zināmākajiem tekilas zīmoliem pasaulē. 

Izrādot cieņu Meksikai un tās kultūrai, Rooster Rojo® vizuālā atpazīstamības zīme ir viens no Meksikas nacionālajiem simboliem– gailis, kam raksturīgs spēks un ambīcijas. 

Arī mēs esam iedvesmojušies no gaiļa enerģijas un zināma kareivīguma, lai kopā ar partneriem visa pasaulē radītu starptautiski atpazīstamu un atzītu tekilu”. 


Dana Hasana







ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME. TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA. 


  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts