Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes - Zupas un buljoni

Salāti un uzkodas Uzkodas Zupas un buljoni zupas Pamatēdieni Jēra gaļas pamatēdieni Konditoreja, miltu izstrādājumi Konditorea, miltu izstrādājumi konditorija, miltu izstrādājumi Dzērieni bezalkoholiskie Dzērieni ar alkoholu Medījumu gaļa Piedevas pamatēdieniem Zivju pamatēdieni Zivju pamatēdieni Deserti Latviešu tradicionālie ēdieni Āzijas virtuve Ievārījumi, džemi, kompoti Ievāriīumi, džemi kompoti
11.06.2018

Aukstās zupas recepte

Aukstās zupas recepte 

Sastāvdaļas:
 5 ar mizu vārīti kartupeļi
 2 vidēja izmēra gurķi
 4 vārītas olas
 250 g kūpinātas gaļas
 Burciņa Spilvas „Marinētas bietes klasiskās”
 2 l kefīra
 50 g loku un diļļu
 Sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana:

Nomizotus kartupeļus, gurķus, lokus un dilles, kā arī nolobītas olas sasmalcina. Pievieno marinētas bietes, kefīru un garšvielas. Pēc rūpīgas izmaisīšanas atdzesē 30 minūtes ledusskapī.
Lai labi garšo!



10.10.2016

Ķirbju zupa

Sastāvdaļas

2 ēdamk. sviests
2 kartupeļi
1 liels sīpols
1- 1,5 l vistas buljons
0,5 kg  ķirbis
sāls
Svaigi malti pipari
¼ tējk.malts muskatrieksts
300 ml saldais krējums


02.03.2015

Kartupeļu, sēņu krēmzupa


Sastāvdaļas
10 g sēnes (šampinjoni)
500 g kartupeļi
2 ēd. k. sviests
750 gr buljons (dārzeņu)
200 ml saldais krējums
1 sīpols
sāls, pipari, rozmarīns
sviests cepšanai
lociņi



08.01.2015

Ziedkāpostu siera zupa

Sastāvdaļas:

1 ziedkāposts
750 ml buljons
400 g siers ar samazinātu tauki saturu
200 g skābais krējums 
500 g maltā gaļa
1 sīpols 
garšaugi, svaigi
sāls un pipari
muskatrieksts



09.08.2011

Vistas un makaronu zupa

Vistas un makaronu zupaSastāvdaļas

300 g broilera filejas
1 sarkanā paprika
1 dzeltenā paprika
1 puravs
taukvielas
800 ml ūdens
2 buljona kubiņi



Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts