Receptes - Zupas un buljoni
11.06.2018
Aukstās zupas recepte
Sastāvdaļas:
• 5 ar mizu vārīti kartupeļi
• 2 vidēja izmēra gurķi
• 4 vārītas olas
• 250 g kūpinātas gaļas
• Burciņa Spilvas „Marinētas bietes klasiskās”
• 2 l kefīra
• 50 g loku un diļļu
• Sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana:
Nomizotus kartupeļus, gurķus, lokus un dilles, kā arī nolobītas olas sasmalcina. Pievieno marinētas bietes, kefīru un garšvielas. Pēc rūpīgas izmaisīšanas atdzesē 30 minūtes ledusskapī.
Lai labi garšo!
10.10.2016
Sastāvdaļas
2 ēdamk. sviests
2 kartupeļi
1 liels sīpols
1- 1,5 l vistas buljons
0,5 kg ķirbis
sāls
Svaigi malti pipari
¼ tējk.malts muskatrieksts
300 ml saldais krējums
02.03.2015
Sastāvdaļas
10 g sēnes (šampinjoni)
500 g kartupeļi
2 ēd. k. sviests
750 gr buljons (dārzeņu)
200 ml saldais krējums
1 sīpols
sāls, pipari, rozmarīns
sviests cepšanai
lociņi
08.01.2015
Sastāvdaļas:
1 ziedkāposts
750 ml buljons
400 g siers ar samazinātu tauki saturu
200 g skābais krējums
500 g maltā gaļa
1 sīpols
garšaugi, svaigi
sāls un pipari
muskatrieksts
09.08.2011
Sastāvdaļas
300 g broilera filejas
1 sarkanā paprika
1 dzeltenā paprika
1 puravs
taukvielas
800 ml ūdens
2 buljona kubiņi