Vistas un makaronu zupa
300 g broilera filejas
1 sarkanā paprika
1 dzeltenā paprika
1 puravs
taukvielas
800 ml ūdens
2 buljona kubiņi
50 g makaronu
1/4 tējk. balto piparu
1 tējk. Dansukker niedru cukura „Demerara”
1/4 tējk. kajēnas piparu
pētersīlis
Biezpiena krēmam
150 ml biezpiena
50 ml trekna saldā krējuma
1–2 tējk. karija
1/4 tējk. Dansukker niedru cukura „Demerara”
1/2 tējk. sāls
Sagriež broilera fileju mazos gabaliņos. Izņem no paprikas sēklas. Noskalo puravu. Sagriež ripiņās papriku un puravu.
Sajauc kopā visas biezpiena krēma sastāvdaļas un noliek to aukstumā līdz pasniegšanai.
Apbrūnina gaļu un dārzeņus katliņā nelielā taukvielu daudzumā. Pielej ūdeni un pievieno buljona kubiņus. Pievieno cukuru, baltos piparus un kajēnas piparus. Pievieno makaronus un vāra zupu, līdz makaroni ir gatavi.
Pārkaisa ar pētersīļiem. Pasniedz zupu četros šķīvjos un virsū uzliek gabaliņu pastas.
Šo recepti sastādīja