24.06.2022 Jāņu siers Biezpiens – 1 kg Piens – 3 l Olas – 4 gab. Sviests – 70 g Ķimenes – 2–3 saujas Sāls – 1 ēdamk.
06.10.2017 Grūbu siltie salāti Grūbu siltie salāti, recepte nākusi no Ulmaiņlaikiem, no Trikātas mācītāja ķēkšas.
21.06.2017 Speķa pīrādziņi klasiskie Sastāvdaļas: ½ raugs 5 ēdamkarotes cukurs 1 l piens 1 kg kviešu milti 1 ola
26.10.2015 Sviesta gatavošana pēc senām tradīcijām Sviesta gatavošanai var izmatot tikai īsto lauku pienu no kura gatavots saldais krējums.
24.10.2015 Griķu putra pēc senas receptes Lai izvārītu gardu griķu biezputru, ieteicams vispirms putraimus bez taukvielām uz lēnas uguns apgrauzdēt
15.10.2015 Godu saldā putra Šo putru gatavo no miežu putraimiem,vai kailgraudu kviešu graudiem, ūdens, cukura (vai sīrupa, ievārījuma), sviesta, ogām, riekstiem un saldā krējuma
13.10.2015 Grūbu putra ar meža sēnēm Sastāvdaļas: Grūbas 400g, baltvīns 0.5l, dārzeņu buljons 0.5l, sīpoli 2gab, žāvēta krūtiņu 0.3kg, meža sēnes 0.6kg, saldais krējums 0.3l
13.10.2015 Piena putra Sastāvdaļas: 200g miežu putraimu, 2l piena, 1lūdens, sāls pēc vajadzības, 1 ēdk. sviesta