Receptes - Āzijas virtuve
11.04.2017
Sastāvdaļas:
400 gr burkāni
5 ķiploka daiviņas
½ tējk. sāls
1 ēdamk. cukurs
⅓ koriandra graudiņi
½ tējkarote malti melnie piparu
30 ml augu eļļas
2 ēdamkarotes etiķa
09.08.2016
Aptuveni 1 litrs
Sastāvdaļas:
1 kg plūmju
1 kubiņos sagriezts sarkanais čili pipars
1 sarīvēts ķiploks
500 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
250 ml baltvīna etiķa
15 ml svaigi sarīvēta ingvera
1 kanēļa standziņa
15 ml dzelteno sinepju sēklu
15 ml paprikas pulvera
Sāls
09.08.2016
Aptuveni 1 litrs
Sastāvdaļas:
800 g sīpolu
3 lieli sarkanie pipari
1 skābs ābols
1/2 -1 asais sarkanais pipars
30 ml olīveļļaa
100 ml Dansukker Niedru sīrupa
250 ml baltvīna etiķa
10 g sāls
5 g paprikas pulvera
200 g Dansukker Ievārījuma cukura
50 ml zaļo pipargraudu
10.11.2015
Sastāvdaļas:
165 ml kokosriekstu piens
4 tases vistas buljons
¼ tases SpiceHouse galangas sakne
2 kāti citronzāles, sagriezti gabaliņos
4 ēdamkarotes zivju mērce
6 SpiceHouse Kaffir laima lapiņas
2 čili pipariņi, sīki sagriezti
3 tases vārīta vistas gaļa (sadalīta gabaliņos)
2 laimi, sagriezti daiviņās
¼ tases svaigas sagrieztas koriandra (kinzas) lapiņas