Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes - Āzijas virtuve

Salāti un uzkodas Uzkodas Zupas un buljoni zupas Pamatēdieni Jēra gaļas pamatēdieni Konditoreja, miltu izstrādājumi Konditorea, miltu izstrādājumi konditorija, miltu izstrādājumi Dzērieni bezalkoholiskie Dzērieni ar alkoholu Medījumu gaļa Piedevas pamatēdieniem Zivju pamatēdieni Zivju pamatēdieni Deserti Latviešu tradicionālie ēdieni Āzijas virtuve Ievārījumi, džemi, kompoti Ievāriīumi, džemi kompoti
11.04.2017

Ātri pagatavojami burkāni korejiešu gaumē

Sastāvdaļas:
400 gr burkāni
5 ķiploka daiviņas
½ tējk. sāls
1 ēdamk. cukurs
⅓  koriandra graudiņi
½ tējkarote malti melnie piparu
30 ml augu eļļas
2 ēdamkarotes etiķa

09.08.2016

Plūmju čatnijs

Aptuveni 1 litrs

Sastāvdaļas:
1 kg plūmju
1 kubiņos sagriezts sarkanais čili pipars
1 sarīvēts ķiploks
500 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
250 ml baltvīna etiķa
15 ml svaigi sarīvēta ingvera
1 kanēļa standziņa
15 ml dzelteno sinepju sēklu
15 ml paprikas pulvera
Sāls




09.08.2016

Piparu un sīpolu čatnijs

Aptuveni 1 litrs

Sastāvdaļas:
800 g sīpolu
3 lieli sarkanie pipari
1 skābs ābols
1/2 -1 asais sarkanais pipars
30 ml olīveļļaa
100 ml Dansukker Niedru sīrupa
250 ml baltvīna etiķa
10 g sāls
5 g paprikas pulvera
200 g Dansukker Ievārījuma cukura
50 ml zaļo pipargraudu



10.11.2015

Taizemes vistas zupa ar kokosriekstu pienu

Sastāvdaļas:
165 ml kokosriekstu piens
4 tases vistas buljons
¼ tases SpiceHouse galangas sakne
2 kāti citronzāles, sagriezti gabaliņos
4 ēdamkarotes zivju mērce
6 SpiceHouse Kaffir laima lapiņas
2 čili pipariņi, sīki sagriezti
3 tases vārīta vistas gaļa (sadalīta gabaliņos)
2 laimi, sagriezti daiviņās
¼ tases svaigas sagrieztas koriandra (kinzas) lapiņas

Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts