Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

23.06.2016

Vistu spārniņi marinādē (recepte)

Sastāvdaļas:
2kg vistu spārniņi

Marinādei:

2 ēdamk. medus
4 ēdamk. eļļa
5 daiviņas ķiploki
2 sīpoli
100 ml 9 % etiķis
400 ml majonēze


Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sajauc un liek ledusskapī uz 2 stundām.

Cep uz grila brūnus

  

Saistītie raksti

Recepte, kas patiks grilētas gaļas cienītājiem
Radisson Blu Rīdzene Hotel aicina 31.12.16. sagaidīt Jauno gadu elegantajā restorānā “Piramīda”
Laša, avokado, krešu un ķirbju sēkliņu salāti (recepte)
Uztura mācība- Piena produkti un produkti, kuriem pievienoti augu tauki
Kursu kalendārs oktobrim un novembrim


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts