Vakara sākums 31.12.16. plkst.20:00
Piedāvājumā:
No bufetes:
Sviesta un svaigi ceptās maizes sortiments;
Olīveļļa un balzametiķis;aisotnē
Aukstie ēdieni:
Dažādas kūpinātas, marinētas un uzgrieztas zivis un zivju produkti;
Uzgrieztas gaļas izlase;
Rostbifs, kūpināta pīle, pērļvista, cūkgaļas šķiņķis un basturma;
Prošuto lete - griež pavārs;
Siera izlase ar čili mango čatniju, riekstiem un vīnogām;
Salātu bārs:
Bifeļpiena mocarella ar tomātiem, eruku, ciedruriekstiem un bazilika mērci;
Slavenie "Rīdzenes" Cēzara salāti ar krāsnī ceptu kukurūzas cāļu gaļu;
Grieķu salāti ar sarkanajiem sīpoliem un fetas sieru;
Latvijas jaunlopgaļas karpačo ar plāni riektu parmezāna sieru;
Zivju produktu salāti ar laimu sezammērci;
Liellopgaļas tartars ar paipalu olu, svaigajiem zaļumiem un rupjmaizes kraukšķiem;
Grilētas tīģergarneles;
Svaigi un marinēti dārzeņi;
Uzgriezti svaigie augļi;
Mērču izlase;
Pamatēdieni - uz bufetes galda
Paškūpināta stores fileja ar austeru sānaušu baltvīnmērci un svaigajiem maurlokiem;
Zemā temperatūrā gatavots pīles stilbiņa konfits ar kanēļa anīsa marinādi, pasniegts ar vīģēm un upeņu krēmliķiera mērci;
Argentīnas liellopa fileja ar trifeļu ziedkāpostu uzputeni un timiāna sarkanvīnmērci - pasniedz pavārs;
Cepti jaunie kartupeļi ar svaigajiem garšaugiem;
Tvaicēti zaļie un baltie sparģeļi ar ķirštomātu konfitu;
Sakņu dārzeņu sautējums ar medu un sinepēm;
Deserti:
Vietējo un internacionālo desertu izlase
Mandeļcepums, medus kūka, ogu groziņpīrāgs un citronu groziņpīrāgs, rudzu maizes "mēriņi" ar putukrējumu, marcipāna kūka;
Svaigs sezonas sorbets - ar šķidro slāpekli gatavo pavārs;
Noslēgumam:
Roku darba trifeles ar tēju un kafiju;
Divas glāzes dzirkstošā vīna (viena - sagaidot, viena - plkst. 24:00);
Dzīvā fona mūzika pianista Ērika Avotiņa izpildījumā.
BIĻETES: EUR 44.50 - EUR 99.00
Adrese: Reimersa iela 1
Horeca