Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

11.03.2014

Vistas krūtiņa ar ziedkāpostu biezeni- recepte


Vistas krūtiņa ar ziedkāpostu biezeni

Nepieciešams:
- 200 grami vistas filejas
- 1 Sarkanais sīpols
- Burkāni
- Paprika
- Ziedkāposti
- Cukīni
- Sāls
- Pipari
- Šampinjoni 
Pagatavošana:
Ņem vistas krūtiņu, pārkaisa ar sāli un pipariem. Cep uz grila vai plīts, līdz vista paliek zeltaini brūna, pēc tam nogatavina krāsnī 180 grādos uz aptuveni 10 minūtēm. Dārzeņus sagriež kubiciņos un apvāra sviestūdenī, līdz tie kļūst mīkstāki. Pēc tam tos var nedaudz apcept. Pagatavo ziedkāpostu biezeni, apgrillē šampinjonus. Visas sastāvdaļas kārto uz šķīvja un pasniedz. Buen Provecho!


  

Saistītie raksti

Lielākās vīna ražotājvalstis pasaulē
Atvērtās dienas laukos 10.–13. jūnijā
CompuCash: risinājums efektīvākam darbam un labākiem rezultātiem HORECA nozares uzņēmumiem
Makarūns
CleanR – uzticams partneris izlietotas cepamās eļļas savākšanā un pārstrādē


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts