Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

21.03.2016

Stoli vēstnieks Brents Lamberti demonstrē izsmalcinātus kokteiļus (receptes)

Aizvadītās nedēļas nogalē Rīgā viesojās degvīna zīmola elit™ byStolichnaya vēstnieks Brents Lamberti (Brent Lamberti), kurš aicināja uz meistarklasi vadošo bāru un restorānu pārstāvjus.


Brents Lamberti demonstrēja interesantus un izsmalcinātus kokteiļus no Stoli un elit™ byStolichnaya  zīmola produktiem.










Meistarklasē Brents Lamberti demonstrēja izsmalcinātu kokteiļu pagatavošanu:
 
 The Stoli Mule
- Stoli Vodka
- Stoli Ginger Beer
- laima sula
 
The Stoli Mule kokteiļa pirmsākumi meklējami tālajā 1941.gadā, kad degvīna popularitate ASV bijusi zema, jo viskijs ir "karalis". 

Satikušies trīs draugi – vienam bija degvīns pārdošanai, otrs tirgoja Ginger Ale, trešajai (dāmai) piederējusi skārda izstrādājumu ražotne – salikuši kopā galvas un radies šis koktelis, kurš ir ļoti populārs ASV vēl šobaltdien. 

Jāsaka, ka The Stoli Mule sastāvā ir izmantots Stoli Ginger Beer, īpaši radīts šī kokteiļa pagatavošanai un protams premiālais degvīns Stoli.
 
 
 Gypsy Queen
- Stoli Vodka
- Benedictine
- Angostura bitter
- Citrons

Radies 50.ajos Nujorkā, krievu tējas restorānā "Russian Tea Room". Patiks viskija cienītājiem.  
 

The Flame Of Love
- Elit degvīns
- Fino Sherry
- Apelsīna miziņa
 
Kokteilis radies Beverly Hills 50.ajos – 60.ajos gados, kādā no slavenajiem bāriem, kura apmeklētājs bijis ari F. Sinatra. 

Kokteilis pārsteigs ar patīkamo apelsīna aromātu, ko dod apelsīna mizā esošās eļļas.

 








  

Saistītie raksti

Padomi vasarīgu kūku pagatavošanai un trīs gardas receptes
27. maijs plskt.18:00 Pavārkurss ar Raiti Ivanovu- Spānijas interesantākās uzkodas:Tapas
Gemoss grantu konkurss veselīgu, oriģinālu produktu ideju autoriem
Ekoprodukts – kā to atpazīt
12 . novembris plkst. 18:30 Viskija degustācija ar Ansi Ancovu – Slaveno viskiju Grants valstībā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts