Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

25.11.2020

Gemoss grantu konkurss veselīgu, oriģinālu produktu ideju autoriem


Uzņēmums Gemoss pirmo reizi izsludina grantu konkursu veselīgu, oriģinālu un inovatīvu pārtikas produktu izstrādei, ražošanai un attīstībai.

Iniciatīvas mērķis ir sniegt profesionālu atbalstu augstvērtīgu un oriģinālu produktu ideju autoriem un atbalstīt ar resursiem, kas nepieciešami to attīstīšanai, izgatavošanai un ieviešanai
tirgū. 

Vairāk par izsludināto konkursu variet lasīt šeit -
https://www.gemoss.lv/atklata-pieteiksanas-gemoss-grantu-konkursam/


  

Saistītie raksti

Kā ēst suši
Stoli vēstnieks Brents Lamberti demonstrē izsmalcinātus kokteiļus (receptes)
Aktuālā tēma, kur mācīties tālāk? Bardepartament var kļūt par profesionālu bārmeni!
Rīgas Restorānu nedēļa no š.g. 07.-13.oktobrim
Viesistabas kalendārs maijam un jūnijam


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts