Receptes -
29.10.2017
Sastāvdaļas
270 g miltu
60 g Dansukker pūdercukura
15 g Dansukker Vaniļas cukura
200 g sviesta vai margarīna
1 ola
Sarkanā pārtikas krāsviela
Kociņi
22.10.2017
sastāvdaļas
200 g tumšās šokolādes
4 ēd. kar. krējuma
200 g Dansukker pūdercukura
200 g kokosriekstu skaidiņu, vēlams - apgrauzdētu
Garnējumam
200 g baltās šokolādes
Dražejas („Non Stop” vai citas nelielas, apaļas dražejas)
25 g tumšās šokolādes
Izkausē tumšo šokolādi ūdens peldē. Noņem izkausēto šokolādi no plīts, pievieno pūdercukuru un krējumu. Pievieno kokosriekstu skaidiņas. Noliek vēsā vietā uz 2 stundām.
06.10.2017
Sastāvdaļas:
4 olas
4 ēdamkarotes ūdens
sāls un malti pipari
25g fetas siera gabaļi
2 ēdamk. sasmalcinātu pētersīļu
1 ēdamk. margarīns cepšanai
2 marinēti artišoki gabalos
¼ sasmalcinātas paprikas
06.10.2017
Sastāvdaļas:
200 g nūdeles (olu)
2 ēdamkarotes eļļa
1 gab.sarkanais sīpols
2 gab.burkāni
125 g kukurūza (mini)
1 daiviņa ķiploki
150 g diedzētas pupiņas
2 ēdamkarotes sojas mērce
1/2 gab. laima (sula)
1 tējkarote pūdercukurs
1/2 tējk. čili (žāvētas pārslas)
4 ēd.k.s koriandrs (svaigs)
4 zaļie loki
40 g zemesrieksti (grauzdētas)
06.10.2017
Grūbu siltie salāti, recepte nākusi no Ulmaiņlaikiem, no Trikātas mācītāja ķēkšas.
21.06.2017
Sastāvdaļas:
500 g rabarberu
150 ml ūdens
250 g Dansukker Ievārījuma cukurs
1 g malts kardamons
2 olas
50 g sviests
21.06.2017
Sastāvdaļas:
½ raugs
5 ēdamkarotes cukurs
1 l piens
1 kg kviešu milti
1 ola
21.06.2017
Sastāvdaļas
Mīklai
240 g miltu
150 g mīksta sviesta vai margarīna
1 ola
100 g Dansukker baltā cukura
10 g Dansukker Vaniļas cukura
2 g sāls
25 g maltu mandeļu
100 g Šveices riekstu šokolādes
11.04.2017
Sastāvdaļas:
400 gr burkāni
5 ķiploka daiviņas
½ tējk. sāls
1 ēdamk. cukurs
⅓ koriandra graudiņi
½ tējkarote malti melnie piparu
30 ml augu eļļas
2 ēdamkarotes etiķa
19.12.2016
Sastāvdaļas
Pamatnei
3 olas
125 g Dansukker baltā cukura
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
120 g miltu
0,5 tējkar. cepampulvera
1 citrona miziņa
2 tējkar. malta kanēļa
Mascarpone krēmam
350 ml saldā krējuma
250 g maskarpones siera
3 ēdamkar. Dansukker pūdercukura
6 ēdamkar. vīģu ievārījuma