Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

28.05.2020

Tehnoloģiskā projektēšana jūsu virtuvei


Vai jūs plānojat atvērt kafejnīcu, picēriju, restorānu vai arī domājat pielāgot ēdiena gatavošanas zonu sava ēdināšanas uzņēmuma vajadzībām? 

Mēs labprāt jums palīdzētu realizēt jūsu idejas!  

Pirms ēdinašanas iestādes atvēršanas ir nepieciešams izstrādāt tā koncepciju un projekta dokumentāciju, saskaņā ar kuru izvēlēties nepieciešamās iekārtas un mēbeles, lai ražošanas process būtu ekonomisks un ērts gan uzņēmuma klientiem, gan arī pašam personālam. 

Ievērojot pastāvošo likumdošanu, Eiropas Savienības normatīvus un vadlīnijas, kā arī labas higiēnas prakses, izstrādājam projekta tehnoloģisko daļu ar pārtikas apriti saistītiem uzņēmumiem saskaņā ar klienta projektēšanas uzdevumu.

Tehniskā projekta dokumentācijā ietilpst:

  • Telpu plānojuma izstrāde ar tehnoloģisko iekārtu izvietojumu un piesaisti celtniecības konstrukcijām ar pabeigtu apdari uz telpu uzmērījumu vai arhitektūras – celtniecības plānu pamata.
  • Tehnoloģiskie plāni ar inženiertehnisko komunikāciju piesaisti (elektrība, ūdens, kanalizācija, vēdināšana).
  • Tehnoloģisko iekārtu specifikācija ar iekārtu raksturojumu un tehniskiem datiem (var būt versija ar fotogrāfijām, kas neietilpst tehniskajā projektā, bet var būt sagatavota pēc klienta vēlēšanās).
  • Uzņēmuma ražošanas tehnoloģijas apraksts.
  • Tāmes sastādīšana.

Papildu informācija par projektu vadību:
https://inkomercsk.lv/lv/pakalpojumi/projektesana/ 

Sazinieties ar mūsu projekta vadītāju: 

e-pasta adrese: iveta.makavecka@inkomercsk.lv 
tālrunis: +371 29-610-019 





  

Saistītie raksti

Padomi džentelmeņiem-kā dāvināt un pasniegt dzirkstošo vīnu
Īstās latvju saimnieces receptes
Kā ātri iemarinēt skumbriju
RTAB aicina uz otro tūrisma nozares vebināru
Astoņas lietas, kas jāzina par vēlajām brokastīm jeb „brunch”


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts