Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
10.10.2011
„Rīgas Dzirnavnieks” Starptautisko putras dienu aicina iesākt ar labdarības akciju
10.10.2011
Restorāna Bergs šefpavārs Kaspars Jansons mēnesi stažējās pie izcila Francijas virtuves meistara
10.10.2011
Sommelier.lv jaunumi
07.10.2011
Rekords pārspēts arī šogad – Latvijas lielākais ķirbis 155 (!) kilogramus smags
07.10.2011
Latvijā priekšroka jādod vietējiem ražotājiem
07.10.2011
Sanktpēterburgā liela interese par Latvijā ražotiem pārtikas produktiem
07.10.2011
Atkārtoti veiks pudelēs pildītā dzeramā ūdens kvalitātes pārbaudes
06.10.2011
Vitrum jaunumi: noslēgts līgums ar uzņēmumu Continental
05.10.2011
Latviešu ēdienu recepšu konkurss Latvijas garša
05.10.2011
Topinambūru laukos šogad rekordraža
05.10.2011
Kartona izstrādājumu ražotne Aimax krīzi pārlaidusi ar uzvaru
04.10.2011
Šefpavārs no Francijas Nitens Vitāls: svaigēšanas (raw food) pavārmākslas meistarklase
04.10.2011
Iecavas avotu ūdeni var dzert tikai vārītu
03.10.2011
Uzņēmumi izrāda pastiprinātu interesi par dalību “Latvijas Produkts” informatīvajā kampaņā
30.09.2011
McDonald’s Daugavpilī atvērs pirmo ārpus Rīgas restorānu
30.09.2011
Plānots lopbarības augu sēklu maisījumu sastāvā iekļaut dabisko biotopu augu sēklas
28.09.2011
Vietējie ražotāji var nodrošināt skolām kvalitatīvas sardeles no īstas gaļas
28.09.2011
“Durbes veltes” produktiem piešķir preču zīmi “Dabīgs produkts”
28.09.2011
Veikalos atkal pieejama Vidzemes maiznīcas torte “Draudzība”
27.09.2011
Svaigu ābolu lietošana ikdienas uzturā
27.09.2011
Dabas muzejā Dabas vakars – „Sēnes un latvieši”
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties