Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

31.01.2013

PAMATKURSS VĪNA KULTŪRĀ


PAMATKURSS VĪNA KULTŪRĀ
 
 
1. Nodarbība – Ievads (Vīna pazīšana, glabāšana, pasniegšana, degustācija un novērtēšana) – 21.01.2013. – M. Mitrēvics
 
2. Nodarbība – Dabīgais vīns un tā iegūšana – 28.01.2013. – V.Grandāne
 
3. Nodarbība – Jaunās pasaules sarkanvīni – 04.02.2013. – R.Tomsons
 
4. Nodarbība – Klasiskā Itālija – 11.02.2013 – R.Komars
 
5. Nodarbība – Chardonnay & Riesling – 18.02.2013. – V.Grandāne
 
6. Nodarbība – Francijas vīna reģionu raksturojums – 25.02.2013. – G.Sniedze
 
7. Nodarbība – Bordeaux  vs  Bourgogne – 04.03.2013. – R.Komars
 
8. Nodarbība – Dzirkstošie un stiprinātie vīni – 11.03.2013. – G.Sniedze
 
9. Nodarbība – Eaux de vie jeb vīna destilāti – 18.03.2013. – J.Kaļķis
    (Destilātu rašanās vēsture un pamatveidi)
 
10. Nodarbība – Ieskaite – 25.03.2013. – G.Sniedze
(tests teorijā un “aklā” degustācija)
 
 
Mācības notiks mācību un atpūtas telpā „Viesistabā Jēkaba kazarmās”. Jēkaba kazarmas 2B (otrajā stāvā) Torņa iela 4, Rīga.
 
 
Nodarbības notiks vienu reizi nedēļā, tās ilgums – 2,5 – 3 stundas.
Mācību maksa par visu kursu (ieskaitot vīnu izmaksas) – Ls 150,–
Sekmīgie kursu beidzēji saņems Latvijas Vīnziņu asociācijas sertifikātu.
 
Pieteikšanās rakstot uz sommelier@apollo.lv vai zvanot 26526023.

  

Saistītie raksti

«Tork» augstas kvalitātes salvešu dozatoru līnija iegūst starptautisko dizaina izcilības balvu (International Design Excellence Award)
Katras maltītes pagatavošanai jāizvēlēlās piemērotāko gaļas gabalu
Rudens Rīgas restorānu nedēļa ir sākusies
Grilēta pikanta cūkgaļas fileja (recepte)
Vēl var pieteikties dalībai 6.Eiropas Lauku tūrisma kongresā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts