4.septembris plkst. 18:00 Kā pareizi un interesanti gatavot Liellopu gaļu dažādos ēdienos. Kursu vada Normunds Šaiters
Liellopu gaļa var tikt pagatavota ļoti dažādi un visā pasaulē ir viens no populārākajiem dažādās virtuvēs izmantotajiem gaļas veidiem. Šefpavārs kopā ar mums izzinās, kā nopirkt šo gaļu, kā pareizi un kādos dažādos veidos to iespējams pagatavot. Viesosimies Francijas, Tuvo un tālo Austrumu virtuvēs. Cena 30Ls
8. septembris plkst. 18:00 JAUNUMS!!! Šefpavāri Kaspars Jansons un Normunds Šaiters aicina Jūs uz Gardēžu vīna vakariņām „Mūzika, ekrāns un ēdiens”
Pilnīgi nebijušas gastronomiskas sajūtas sagādās šefpavāru Kaspara Jansona un Normunda Šaitera uzburtās gardēžu vakariņas Viesistabā Kazarmās, kurā izbaudīsim fantastiskus ēdienus un to kā mūzika un skaņa iespaido mūsu sajūtas baudot ēdienu un piemeklētus vīnus
Ēdienkarte
Mazsālīta laša fileja ar paipalu olu, skābo krējumu un kartupeļu kraukšķiem
~~~~~
Meža sēņu ravioli ar sēņu buljonu ar puravu piedevu, baravikām, parmigiona sieru un garšaugiem
~~~~~
Garneļvēži un zoss aknu pastēte ar cukurotiem ķirštomātiem, šalotes sīpoliem un plūmju mērci
~~~~~
Smiltsērkšķu sorbets ar karamelizētu rudzu maizi un balzametiķa upeņu redukciju
~~~~~
Mazsālīta ziemeļmencas fileja mīdiju velute mērcē ar cukini ziedu tempūru un krabju gaļu
~~~~~
Piena sivēna pavēdere un karbonāde pagatavota 68 C ar kartupeļu klimpām, cūku pupām un meža sēnēm
~~~~~
Terīne ar ābolu maskarpones siera kaneloni, ābolu sidra sorbets, ābolu marmelādi, biezeni un želeju
Cena 35Ls
Jaunums!!! Četru kvalifikācijas celšanas nodarbību cikls profesionāliem pavāriem un ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem. Projekts tiek realizēts sadarbībā ar Latvijas Viesnīcu un Restorānu Asociāciju un delikatešu veikalu – noliktavu Reaton
1. nodarbība. 9. Septembris plkst. 12:00
Jaunākās tendences ēdienu noformēšanā un dekorēšanā ar Tallink Riga šefkonditoru Jāni Kairi un Kūkotavas galveno meistari Maiju Kairi.
2. nodarbība. 10. Septembris plkst. 12:00
Jaunas konditorejas receptes un dažādu mīklu izmantošana profesionālā virtuvē. Kursu pasniedz Franču konditorejas speciāliste Inga Kalniņa
3. nodarbība 11. Septembris plkst. 12:00
Dažādi jauni liellopu gaļas ēdieni Jūsu ēdienkartēm. Kursu vada Viesistabas šefpavārs Normunds Šaiters.
4. Nodarbība. 12. Septembris plkst. 12:00
Dažādi un veselīgi pagatavojamas zivis profesionālā virtuvē. Šefpavārs Sergejs Šiporovs
Cena par vienu cikla nodarbību 30Ls, ja maksājat par visām četrām nodarbībām, tad cena par visu ciklu 100Ls. Katras nodarbības ilgums 3 – 4h. Kursa laikā visus pagatavotos ēdienus būs iespējams nodegustēt un darboties līdzi vadošajiem šefpavāriem arī praktiski.
16. septembris plkst. 13:00 JAUNUMS!!! Pasākums visai ģimenei. Pankūku cepšanas skola.
Ar šo vēlamies uzsākt jaunu tradīciju un reizi pa reizei sarīkot īstus ēdienu gatavošanas svētkus, kuros gatavo visi kopā – gan bērni, gan vecāki. Šajā reizē mūsu šefpavāres Ingas Kalniņas vadībā rīkosim pankūku cepšanas konkursu. Katra ģimene ceps savu iemīļoto pankūku recepti, noformēs, pasniegs un tad dalīsies tajā ar citiem pasākuma dalībniekiem. Pirms kursa lūgsim Jums iesūtīt savu īpašo recepti, lai varam sagādāt atbilstošos produktus. Katrai ģimenei tiks nodrošināta sava darbavieta un nepieciešamie instrumenti. Pēc gatavošanas, visi kopā tiks aicināti degustēt un novērtēt dažādās pašu gatavotās pankūkas. Rezultātus vērtēs Viesistabas eksperti. Optimālais komandas lielums 2 pieaugušie un 2 bērni, bet noteikti drīkst piedalīties arī ģimenes citā sastāvā. Piedalīšanās cena: katram pieaugušajam 15Ls, katram bērnam 7,50Ls. Cenā ietilpst produkti un atspirdzinājumi pie pankūkām: sulas, tēja un kafija, kā arī balvas dalībniekiem.
17. septembrī plkst.18:00 Vīna pasaules modes tendences. Austrālijas un Jaunzēlandes vīni
Atraktīvais vīnzinis Gints Sniedze turpina Viesistabas viesu iepazīstināšanu ar vīna pasaules modes tendencēm. Šajā reizē par Austrālijas un Jaunzēlandes vīniem.
Austrālijā ražo vīnus jau ļoti sen, taču vecā pasaule Austrālijas vīnus sāka iepazīt tikai 20. gadsimta otrajā pusē. Kvalitātes ziņā konkurējot ar labākajiem Francijas vīniem, Austrālija šobrīd ir ceturtā lielāka vīnu eksportētāja pasaulē un izceļas ar interesantiem vīniem, nosakot pasaules vīna tendences. Jaunzēlandes vīnu pasaule iepazina tikai ļoti nesen, taču pēc šī atklājuma, jau ļoti drīz pasaules vīna pazinēji bija sajūsmā par ļoti kvalitatīvajiem un savdabīgajiem Jaunzēlandes Pinot Noir, Sauvignon Blanc un ne tikai. To visu un vēl daudz ko citu interesantu šajās izmeklētajās vīna vakariņās. Piemērotas ēdienkarti piemeklēs un realizēs šefpavārs Normunds Šaiters. Cena 30Ls
JAUNUMS!!! Vīnu maestro Valentīna Grandāne piedāvā nodarbību ciklu speciāli Viesistabas Kazarmās viesiem. Nodarbības paredzētas cilvēkiem ar padziļinātu interesi par vīnu.
18. septembris plkst. 18:00 Pirmā nodarbība. Vīnu un sieru saderība
Populārs, gadsimtu pieredzē balstīts uzskats vēsta, ka nav drošāka saderības parauga par lielisko trijotni – vīns, maize un siers. Tikpat populārs ir ticējums par ideālu draudzību siera un sarkanvīna starpā. Bet vai tas patiešām tā ir? Vai daudz interesantākas un niansētākas garšas kombinācijas nerodas baltvīnu un īpatnējāka stila sieru salikumos?
Ar šo nodarbību uzsāksim niansētu vīnu izzināšanu
Turpmākās nodarbības:
16. oktobrī plkst. 18:00 Syrah un Shiraz vīnu variācijas.
13. novembrī plkst. 18:00 Eiropas klasiskie sarkanvīnu stili salīdzinājumā – Rioja, Bordeaux, Toscana
11. decembrī plkst. 18:00 Deserta vīnu dažādība
Nodarbību laikā degustēsim 5 – 6 vīnus ar atbilstošu un piemeklētu ēdienu mūsu šefpavāru izpildījumā.
Visa nodarbību cikla cena vienai personai 120Ls. Vienas atsevišķas nodarbības cena 35Ls.
22. septembris plkst. 18:00. Dažāda Tunča pagatavošana mājās. Šefpavārs Sergejs Šiporovs. Kurss krievu valodā.
Šī salīdzinoši lielā un muskuļotā pasaules okeānu zivs ieņem nozīmīgu vietu dažādu valstu kulinārijā. Ir neskaitāmi veidi kā to gatavot. Mēs veikalos varam nopirkt konservētu tunci un izmantot to visdažādākajos veidos. Pasaulē populārs ir tunča steiks vai carpaccio. Šajā kursā Šefpavārs Sergejs Šiporovs dalīsies savā pieredzē un receptēs, ka iekļaut šo vērtīgo zivi savās ēdienkartēs.
Sergejs Šiporovs ir šefpavārs, kurš trīs gadus strādājis, mācījies un pilnveidojis savas zināšanas un garšas izjūtas Anglijā divu Michelin zvaigžņu restorānā Le Manoir aux Quat’Saisons pie restorāna patrona Raymond Blanc, stažējies Helsinkos divu Michelin zvaigžņu restorānā Chez Dominique, pēc tam Latvijā strādājis tādos zināmos restorānos kā Monte Rosso un Radisson SAS Daugava. Kursa cena 30Ls.
23. septembris plkst. 13:00 Cikls: Gatavosim paši. Dažādu konfekšu gatavošana mājās.
Smalkā šokolādes konfekte Trifele radusies Francijā 1895. gada decembrī. Klasiski tā gatavota no izsmalcinātas šokolādes masa, kura lēni kūst uz mēles. Mūsdienās trifelēm pievieno dažādas garšas un sastāvdaļas. Bez šokolādes konfektēm mēs labi pazīstam konfektes, kuras gatavojām paši, izmantojot kondensēto pienu. To par pamatu izmanto karameļu gatavošanā. Kopā ar Kūkotavas meistari Maiju Kairi un Tallink Riga šefkonditoru Jāni Kairi mācīsimies gatavot dažādas piena un šokolādes konfektes mājas apstākļos. Cena 25Ls
24. septembris plkst. 18:00 Cikls: Gatavosim paši. Svaiga Pasta mājas apstākļos kopā Hotel Bergs virspavāru Gati Grosbergu.
Šajā kursā šefs rādīs un mācīs kā pagatavot svaigu pastu un kā pareizi to pasniegt. Gatavosim pastas mīklu, Gatis paskaidros tas ir Al dente un kā to panākt. Gatavosim un degustēsim dažādus svaigas pastas ēdienus un pašu gatavotas dažādas mērces. Cena 25Ls.
25. septembris. Plkst. 18:00 Šefa Kaspara Jansona dienasgrāmata.
Jau devītā cikla nodarbība vedīs mūs tālāk pa dienasgrāmatas nodaļām un tieši rudens bagātīgajā piedāvājumā, kurš izpaudīsies Kaspara kulinārajā lidojumā. Kā parasti gaidīsim brīnumus! Cena 25Ls
26. septembris. Plkst. 18:00 Jaunākās Veģetārās virtuves receptes. Šefpavārs Sergejs Šiporovs. Kurss krievu valodā.
Šefs piedāvās kādas no savām ļoti interesantajām un izsmalcinātajām receptēm, šoreiz izvēloties ēdienus no tik populārās veģetārās virtuves. Cena 25Ls
29. septembris plkst. 18:00 Viesistabas vīna skola ar vīnzini Irinu Sjomočkinu. Tēma: Spānija.
Karstā Spānija ir slavena ar saviem piesātinātajiem, spilgtajiem un izturētajiem sarkanvīniem, tā tas ir, bet „jaunās Spānijas” vīni var būt gan eleganti, gan smalki. Šeit ražo arī lieliskus rozā vīnus un svaigus baltvīnus.
Spānijas reģionu karte un to klasifikācija.
Kā lasīt spāņu vīna etiķeti.
Spāņu terminu paskaidrojums.
Lekcijas laikā ir 5 vīnu degustācija un viens piemeklēts otrais ēdiens.
30. septembris plkst. 13:00 Rudens viesību uzkodas.
Kārtējo reizi Tallink Riga virspavārs Jānis Kairis un Kūkotavas meistare Maija Kaire dalīsies ar mums savā meistarībā. Šajā reizē gatavosim dažādas rudens viesību uzkodas, izmantojot vietējos produktus un noformējot tos atbilstoši mājas viesībām. Cena 25Ls.
1. Oktobris plkst. 18:00 Dažādu sieru izmantošana mūsdienu Franču virtuvē.
Francijas kulinārijas meistare Inga Kalniņa kopā ar Viesistabas šefpavāru Normundu Šaiteru gatavos ēdienus, izmantojot dažādus sierus. Siers plaši tiek izmantots gan saldajos, gan sāļos ēdienos. Siers var būt galvenā ēdiena sastāvdaļa, var būt arī kā piedeva vai akcents, lai padarītu pierastu ēdienu speciālu un savādāku. Maskarpones siera kūkas, dažādu sieru salāti un fondjū plānojas būt šī kursa pamatā. Cena 25 Ls
7. oktobris plkst. 18:00 Eksotiskas zupas receptes. Kursu vada Normunds Šaiters.
Atraktīvais Viesistabas šefpavārs izmantos dažādu tautu receptes, lai parādītu un pamācītu dažādas eksotiskākas zupu receptes, ko varam pagatavot mājās. Noskaidrosim kādas zupas gatavo Āzijā, kādas Eiropas Dienvidos un kādas Dienvidamerikā. Kursa cena 25 Ls
8. oktobris plkst. 18:00 Tomātu izmantošana dažādos ēdienos. Kursu vada Normunds Šaiters
Tomāts ir viens no iecienītākajiem dārzeņiem mūsu virtuvē, jo sevišķi šajā tomātu gatavošanās laikā. Šoreiz šefs mēģinās izstāstīt par dažādiem tomātiem un dažādu tomātu izmantošanu ne tikai tomātu mērcēs un marinējumos, bet arī citos ēdienos. Vēl šefs izstāstīs par saulē kaltētiem tomātiem un to izmantošanu mūsu virtuvē. Pamēģināsim pagaršot vairākus vīnus un noskaidrot kā tomāts sader ar vīnu. Cena 25 Ls
9. oktobris plkst.18:00 Jaunumi no Bordeaux reģiona. Vīna vakariņas ar Gintu Sniedzi
Mūsu harizmātiskais vīnzinis tikko būs atgriezies no Bordeaux. Ceļojuma mērķis bija izzināt kādas jaunas tendences vīna ražošanā un pārdošanā tiek ieviestas, un ko dara vīndari visslavenākajā un konservatīvākajā vīna reģionā, lai konkurētu ar saviem sīvajiem konkurentiem Itālijā un Jaunajā pasaulē. Gints sev līdzi atvedīs interesantus paraugus, kurus garšosim kopā ar šefa gatavotām vakariņām. Kursa cena 30 Ls.
10. oktobris plkst.18:00 Baltijas zivju gatavošana ar Sergeju Šiporovu. Kurss krievu valodā.
Kursā paraudzīsimies kā dažādi un interesanti pagatavot gan Baltijas jūras, gan vietējās saldūdens zivis. Šefpavārs dalīsies ar savām jaunākajām receptēm.
Sergejs Šiporovs ir šefpavārs, kurš trīs gadus strādājis, mācījies un pilnveidojis savas zināšanas un garšas izjūtas Anglijā divu Michelin zvaigžņu restorānā Le Manoir aux Quat’Saisons pie restorāna patrona Raymond Blanc, stažējies Helsinkos divu Michelin zvaigžņu restorānā Chez Dominique, pēc tam Latvijā strādājis tādos zināmos restorānos kā Monte Rosso un Radisson SAS Daugava. Cena 30Ls.
14. oktobris plkst.13:00 Jauni ēdieni bērnu ballītēm
Māmiņas pārņem viegls satraukums katru reizi, kad mājās jāgatavo bērnu balle un atkal ir jāizdomā, ko sniegt mazajai, bet prasīgajai publikai. Šajā kursā kopā ar Kūkotavas meistari Maiju Kairi un Tallink Riga šefkonditoru Jāni Kairi izmēģināsim un iemācīsimies jaunus un interesantus ēdienus bērnu ballītēm. Cena 25Ls
15. oktobris plkst.18:00 Eiropas Dienvidu konditoreja ar konditorejas meistari Ingu Kalniņu
Eiropas Dienvidos atrodas ļoti dažādas valstis - Itālija, Francija, Spānija, Grieķija, Portugāle.......ļoti dažādas valstis ar ļoti dažādām virtuvēm, taču visās ļoti mīl saldumus. Ar šo valstu konditoreju mūs iepazīstinās konditorejas meistare Inga Kalniņa. Kopā gatavosim: pannā ceptus persikus un zemenes ar rozmarīnu, šokolādes-aveņu tarti, Katalānas krēmu, mazās tartes ar pistāciju krēmu un avenēm, grieķu filo mīklas sāļo siera kūku. Cena Ls 25.
16. oktobris plkst. 18:00 Valentīnas Grandānes nodarbību cikla otrā nodarbība Syrah un Shiraz vīnu variācijas
Latvijas vīnmīļu iecienītais Shiraz vīnogu vīns no Jaunās pasaules ir tikai viena, vieglāk saprotamā, šīs šķirnes garšas versija. Savu „karjeru” šī oga tomēr ir sākusi vēsajā un konservatīvajā Eiropā, Ronas upes krastos, ar nosaukumu Syrah. Vai Shiraz un Syrah vīns garšo vienādi un to etiķete vienādi viegli atšifrējama? - par to šajā nodarbībā
Turpmākās nodarbības:
13. novembrī plkst. 18:00 Eiropas klasiskie sarkanvīnu stili salīdzinājumā – Rioja, Bordeaux, Toscana
11. decembrī plkst. 18:00 Deserta vīnu dažādība
Nodarbību laikā degustēsim 5 – 6 vīnus ar atbilstošu un piemeklētu ēdienu mūsu šefpavāru izpildījumā.
Visa nodarbību cikla cena vienai personai 120Ls. Vienas atsevišķas nodarbības cena 35Ls
18. oktobris plkst. 18:00 Vīna vakariņas Dažādie Riesling vīnogu vīni kopā ar Gintu Sniedzi
Vīnoga, kuras izcelsme ir Vācijā un kura vēl joprojām ir nozīmīgākā šajā valstī audzētā vīnoga, tiek uzskatīta par trešo, pasaules TOP vīnogu aiz Chardonnay un Sauvignon Blanc. Šī arī ir viena no tām vīnogām, kura dažādos pasaules reģionos garšo atšķirīgi. Arī vīni variē no sausiem līdz izteikti saldiem. Riesling vīni ir vislabāk piemērotie mūsu Latvijas virtuvei un pārsteidzošā kārtā lieliski papildina Āzijas virtuves specifiskās garšas.
Šajās vakariņās kopā ar Gintu Sniedzi ieskatīsimies šo garšīgo vīnu pasaulē, lieki piebilst, ka vīni tiks pasniegti kopā ar piemērotiem ēdieniem. Cena 30 Ls
20. oktobris plkst. 13:00 Dažādās siera kūkas ar Maiju un Jāni Kairiem
Ar prieku atkārtojam šo izcili interesanto kursu, kurā, kopā ar Kūkotavas galveno meistari Maiju Kairi un Tallink Riga šefkonditoru Jāni Kairi, gatavosim dažādas saldas un sāļas siera kūkas gan pēc jau klasiskām, gan arī pašu meistaru izstrādātām jaunām receptēm. Kursa cena 25 Ls
21. oktobris plkst. 13:00 Viesistabas kafijas akadēmijas nodarbība „No krūma līdz tasītei”
Kafijas meistars Ēvalds Rihters ievedīs mūs noslēpumainajā un interesantajā kafijas pasaulē. Izzināsim dažādas kafijas šķirnes, izpētīsim kā kafija nonāk līdz mūsu krūzītēm un ar ko atšķiras espreso no kafijas turku gaumē. Varēsim paši izmēģināt pagatavot espreso un varbūt arī Cafe Latte. Kopā ar dažādajām kafijām baudīsim svaigus konditorejas izstrādājumus. Kursa cena 20Ls
22. oktobris plkst. 18:00 Suši gatavošanas klasika ar Hotel Bergs virspavāru Gati Grosbergu.
Šajā kursā apgūsim suši gatavošanas pamatus. Sapratīsim kā pagatavot suši rīsus. Noskaidrosim kādi ir klasiskie suši veidi un kādas sastāvdaļas tiem nepieciešamas. Paši gatavosim dažādus klasiskos suši un, protams, tos arī nogaršosim. Kursa cena 25 Ls
23. oktobris plkst. 18:00 Kaspara Jansona dienasgrāmata 10. Radošā kulinārā darbnīca
Jau desmito reizi mūsu garšas sajūtas priecēs slavenais šefpavārs Kaspars Jansons, kurš tandēmā ar Normundu Šaiteru, mūs atkal vedīs tikai sev vien pazīstamajā kulināro izjūtu pasaulē. Cena 25 Ls
24. oktobris plkst. 18:00 Klasiskā Spānijas virtuve ar Sergeju Šiporovu. Kurss krievu valodā.
Daudzveidīga un ļoti sena, mazliet eksotiska, bet izcili garšīga – tāda ir klasiskā Spānijas virtuve. Šajā reizē šefpavārs sāks mūs iepazīstināt ar klasiskajām Spānijas receptēm. Ņemot vērā savu Michelin restorānu darba pieredzi, visi ēdieni būs ieguvuši mazliet izsmalcinātu mūsdienīgi interesantu garšu un izpildījumu.
Sergejs Šiporovs ir šefpavārs, kurš trīs gadus strādājis, mācījies un pilnveidojis savas zināšanas un garšas izjūtas Anglijā divu Michelin zvaigžņu restorānā Le Manoir aux Quat’Saisons pie restorāna patrona Raymond Blanc, stažējies Helsinkos divu Michelin zvaigžņu restorānā Chez Dominique, pēc tam Latvijā strādājis tādos zināmos restorānos kā Monte Rosso un Radisson SAS Daugava. Cena 25 Ls
28. oktobris plkst. 18:00 Viesistabas vīna skola ar Irinu Sjomočkinu. Sestā nodarbība „Vācija un Austrija”
Cēlā baltvīna dzimtene Riesling, Gewürztraminer, Grüner Veltliner šķirnes vīnogām. Vīni ar neatkārtojamu raksturu, patīkamu skābumu un maigu saldenumu, sausie un deserta, ikdienai un ilgstošai izturēšanai. Paskatīsimies uz šīm vīna ražošanas valstīm ar svaigu skatienu!
Reģioni un vīnu klasifikācija Vācijā un Austrijā.
Pamata vīnogu šķirnes.
Vācu vīna etiķetes īpatnības.
Nodarbības laikā ir 5 vīnu degustācija un viens piemeklēts otrais ēdiens. Cena 25 Ls
29. oktobris plkst. 18:00 Klasiskie Francijas ēdieni. Parīze
Šajā reizē Francijas kulinārijas meistare Inga Kalniņa un Viesistabas šefpavārs Normunds Šaiters jūs iepazīstinās ar ēdieniem, kurus piedāvā internacionālā, bet tomēr tik klasiskā Parīze. Kā parasti kopā gatavosim četru kārtu vakariņas un piemeklēsim atbilstošus franču vīnus. Cena 25 Ls
30. oktobris plkst. 18:00 Rīsu pagatavošana un dažādi rīsu ēdieni. Kursu vada Normunds Šaiters.
Šefpavārs izskaidros, ar ko atšķiras dažādas rīsu šķirnes, kuras šķirnes piemērotas kādiem ēdieniem. Noskaidrosim kā pareizi gatavot risoto un kā gatavot Austrumu virtuvei raksturīgos rīsus ar olu. Ēdienkartē šoreiz būs: Rīsu bumbiņas ar zilo sieru, Rīsi zaļumu biljonā, Austrumu plovs un spāņu rīsu saldais ar citroniem. Kursa cena 25 Ls
31. oktobris plkst. 18:00 Klasiskie krievu ēdieni mūsdienīgā izpildījumā ar Sergeju Šiporovu. Kurss krievu valodā.
Mēs labi pārzinām klasiskos krievu ēdienus. Šoreiz mēģināsim uz tiem paskatīties no citas puses. Michelin zvaigžņu restorānu šefs Sergejs Šiporovs kopā ar Viesistabas viesiem mēģinās pārvērst klasiskās receptes mazliet mūsdienīgākās noskaņās. Kursa cena 25 Ls
Kursi notiek:
Viesistabā Kazarmās
Jēkaba Kazarmās 2b – otrajā stāvā
Torņa ielā 4, LV-1050, Rīgā
Pieteikšanās:
Telefoni: 27003849, 27039379, 26272179
E-pasti: kristine@macibucentrs.com, kaspars@macibucentrs.com, agate@macibucentrs.com
Apmaksas kārtība:
Par kursiem iespējams norēķināties veicot pārskaitījumu pirms kursa vai arī skaidrā naudā un ar karti uz vietas pie mums Viesistabā.
Grupām lielākām par trīs personām priekšapmaksa obligāta.
Lai saņemtu atlaides par nodarbību ciklu, nodarbības jāapmaksā pilnībā.
Rezervējot un apmaksājot vairāk nekā 3 nodarbības ar vienu m