Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

02.01.2015

Krabju salāti (recepte)

Sastāvdaļas:
200 g krabju gaļa
1 cieti vārīta ola
1 kāts selerijas
1 ēdamkarote loki


Mērcei:
6 ēd. k.skāba krējuma
2 ēd.k.tomātu kečups
2 tēj. k.cukura
2 tēj.k.citrona sulas

Pagatavošana:
Sagriezt krabju gaļu, likt salātu bļodā, sasmalcinātu olu un sasmalcinātu seleriju.Visu viegli izcilāt.



Pārlej mērci pār salātiem, apkaisa ar lokiem virsū.

  

Saistītie raksti

Kardiologs un saldējuma entuziasts ir izveidojis īpašu saldējumu
Plānojat veidot jaunu ēdināšanas iestādi? Ar ko sākt?
Jēra cepetis Lieldienās
Kafejnīcas Film Noir grandiozās atklāšanas
Atnes savu veco kases aparātu un saņem izdevīgu un noderīgu piedāvājumu!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts