Pasākumi notiek:
Koncepta restorānā „Viesistaba”, Rīgā, Blaumaņa ielā 10, LV1011
*Lūgums apskatīt telpas iepriekš, lai pārliecinatos, ka Viesistaba atbilst Jūsu vēlmēm.
*Kopējais Viesistabas piedāvājums pievienots e-pastam
Pasākuma pamata programma:
Viesi gatavo kopā ar šefpavāru apmēram 1,5 stundas, tad visi nobauda pašu gatavotās vakariņas, kuras servē Viesistabas apkalpojošais personāls un šefpavāri.
Pasākuma kopējais ilgums: 3-4 stundas.
Ir iespējamas dažādas pasākuma programmas izmaiņas atbilstoši Jūsu vēlmēm. Tās jāsaskaņo ar mūsu pasākumu plānotājiem, lai pārliecinātos, ka mēs to varam realizēt pēc iespējas labākā kvalitātē.
Grupas lielums: no 8 – 25 personas (ja grupa ir lielāka vai mazāka, lūdzu sazinieties ar mums, mēs izstrādāsim Jums atbilstošu piedāvājumu)
Kontaktpersonas: Ilze Strūberga 27039379, e-pasts: ilze@viesistaba.lv ; Jānis Graudiņš 27003849, e-pasts: janis@viesistaba.lv
Variants Nr.1
Mūsdienu Latvijas Ziemas garšas
Uzkodas sagaidot (jau gatavas viesiem ierodoties)
2 dažāda veida pirkstu uzkodas pēc šefa izvēles
Viesi gatavo kopā ar šefpavāru:
Uzkoda
Plānās biešu pankūkas ar kapātu sālītu siļķi un zaļumu svaigsieru
Zupa
Siltā skābeņu krēmzupa ar drupinātu vārītu olu
Pamatēdiens
Krāsnī cepta cūkas fileja kārtainās mīklas garozā ar Hercogienes kartupeļiem un sēņu mērci
Deserts
Ābolu dzērveņu drupačkūka ar vaniļas saldējumu
Cena: 1 personai 43,00€ (t.sk.PVN)
Rekomendējamie vīni:
Wolfberger Riesling, Francija 20,00€
Ogio Primitivo, Itālija 18,00€
Variants Nr.2
Eksotiskās Āzijas noskaņās
Uzkodas sagaidot (jau gatavas viesiem ierodoties)
2 dažāda veida pirkstu uzkodas pēc šefa izvēles
Viesi gatavo kopā ar šefpavāru:
Uzkoda
Ar liellopa gaļu pildītas tīģergarneles Spring roll mīklā un laima austeru mērcē
Zupa
Kokospiena- citronzāles zupa ar sarkanā karija pastā marinētu vistas fileju
Pamatēdiens
Karamelizēta cūkgaļa ar dārzeņiem, saldo čili mērci un savvaļas rīsiem
Deserts
Lapu mīklā cepts banāns ar medotiem valriekstiem un vaniļas saldējumu
Cena: 1 personai 50,00€ (t.sk.PVN)
Rekomendējamie vīni:
Wolfberger Riesling Alsace, Francija 20,00€
Calvet Rose D’Anjou, Francija 16.00€
Variants Nr.3
Itālijas klasiskā virtuve
Uzkodas sagaidot (jau gatavas viesiem ierodoties)
2 dažāda veida pirkstu uzkodas pēc šefa izvēles
Viesi gatavo kopā ar šefpavāru:
Uzkoda
Baklažānu rullītis ar kazas sieru, dārzeņiem, lapu salātiem un olīveļļu
Zupa
Balto pupiņu- spinātu zupa ar Grana Padano sieru
Galvenais ēdiens
Teļa gaļas saltimbocca ar Parmas šķiņķi, ziemas dārzeņu tiānu un baltvīna mērci
Deserts
Amaretto Panna Cotta ar medū karamelizētiem greipfrūtiem
Cena: 1 personai 50.00€ (t.sk.PVN)
Rekomendējamie vīni:
Frescobaldi Danzante Pinot Grigio, Itālija 18€ pudele
Frescobaldi Remole Rosso Toscana, Itālija 20€ pudele
Variants Nr. 4
Francijas noskaņās
Uzkoda sagaidot (jau gatavas viesiem ierodoties)
2 dažāda veida pirkstu uzkodas pēc šefa izvēles
Viesi gatavo kopā ar šefpavāru:
Uzkoda
Apelsīnu salāti ar pupiņām, lazdu riekstiem, Mimolette sieru un krāsnī vītinātiem ķirštomātiem
Zupa
Franču dārzeņu krēmzupa ar grauzdētām ķirbju sēklām
Pamatēdiens
Sarkanvīnā sautētas vistas frikasē, karamelizētas burkānu nūdeles ar mandeļu garšaugu sviestu un krāsnī ceptiem šampinjoniem
Deserts
Šokolādes apelsīnu tarte ar plombīra saldējumu
Cena: 1 personai 36.00€ (t.sk.PVN)
Rekomendējamie vīni:
Calvet Bordeaux Blanc Francija 16€ pudele
Calvet Bordeaux Rouge Francija 16€ pudele
Variants Nr.5
Ciemos pie Lielbritānijas karalienes
Uzkodas sagaidot (jau gatavas viesiem ierodoties)
2 dažāda veida pirkstu uzkodas pēc šefa izvēles
Viesi gatavo kopā ar šefpavāru:
Uzkoda
Filo mīklā cepts kazas siers ar olīvu tapenādi, lapu salātiem un sinepju- balzamiko mērci
Zupa
Ziedkāpostu krēmzupa ar tunča gabaliņiem un garšaugu grauzdiņiem
Pamatēdiens
Bekonā tīta laša fileja ar saldā kartupeļa biezeni un citronu baltvīna mērci
Deserts
Safrāna un mango jogurts ar ingveru un Indijas riekstiem
Cena: 1 personai 40,00€ (t.sk.PVN)
Rekomendējamie vīni:
KWV Classic Collection Chenin Blanc, Dienvidāfrika 14,00€
KWV Classic Collection Merlot, Dienvidāfrika 14,00€
Pasākuma cenā ietilpst:
Viena glāze sagaidīšanas dzēriens
Divas pirkstu uzkodas pēc šefa izvēles.
Šefpavāru darbs un grupas vadība ēdienkartes gatavošanā
Ievada instruktāža
Ēdieni
Telpu īre līdz 6 stundām no pasākuma saskaņotā sākuma laika
Trauku, glāžu un virtuves aprīkojuma īre
Apkalpošana
Citronūdens
Par papildus samaksu:
Tēja/kafija: 3.00 €
Papildus sagaidīšanas dzērieni: 14.00 €/pudele
Papildus sagaidīšanas uzkodas: 1.50€/gab
Rekomendētie vīni: atbilstoši dzērienu kartei
Citi alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni: atbilstoši dzērienu kartei