Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

HoReCa TV

13.07.2015

Eksotika Latvijā – ceptas varžu kājiņas

Ceptas varžu kājiņas ir delikatese daudzās pasaules valstīs, taču šī ēdiena dzimtene ir Francija. Lai gan šādas uzkodas var likties neparastas, to garša atgādina visiem labi zināmo vistu, tikai tā ir nedaudz maigāka. Varžu kājiņu gatavošanai nepieciešama arī neliela uzdrošināšanās, jo mūsu kultūrā tas noteikti nav iecienītākais ēdiens, taču dažādu garšu un izjūtu cienītājiem iesakām pamēģināt.

Nepieciešamās sastāvdaļas:
• Varžu kājiņas
• Sakapāti tomāti
• Pētersīļi
• Bezalkoholisks baltais vīns
• Kaperi
• Milti
• Piens
• Sāls un pipari



Dotajā video jūs redzēsiet diezgan vienkāršu veidu kā garšīgi pagatavot varžu kājiņas. Ja vēlaties procesu saīsināt, kājiņas var tikai uz 1 stundu paturēt citrona sulas marinādē un tad cept uz pannas vai grila līdz tās kļūst brūnas.

*Valstīs, kur šis ēdiens ir ļoti populārs, ir speciālas varžu audzētavas, taču pie mums var izlīdzēties ar vardēm no parasta dīķa.

Lai Jums labi garšo!

  


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts