Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

17.10.2012

Sala ar propelleri un Viesnīca - cietums

Sala ar propelleri un Viesnīca - cietums pēc idejas varētu pretendēt uz Guinnesa rekordu. Šīs abas viesnīcas, kuras atrodas Vācijā  pārsteidz apmeklētājus ar savu neparasto interjeru.
Sala ar propelleri ir neliela privāta viesnīca ar 45 numuriem, kas  uzcelta 2003. gadā Berlīnē. 

10.10.2012

Baltijas vīnzinis 2012 ir latvietis Jānis Kaļķis

No 5.-6.oktobrim Viļņā jau astoto reizi norisinājās Baltijas Vīnziņu Vana Tallin Grand Prix, un par konkursa uzvarētāju kļuva Jānis Kaļķis no Latvijas. Konkursa galvenais atbalstītājs, uzņēmums Liviko uzvarētājam pasniedza balvu – 1000 eiro vērtu ceļojumu. Otro vietu izcīnīja lietuvietis Narimantas Miežys un Kristjans Markii no Igaunijas ierindojās trešajā vietā. Visu dalībnieku prasmes vērtēja starptautiska žūrija, kuru vadīja Andreas Larsson, labākais sommeljers jeb vīnzinis pasaulē (2007, ASI).



10.10.2012

“Latvijas Produkts” biedri varēs saņemt bezmaksas apmācības mārketinga un pārdošanas jomās

Birojs “Latvijas Produkts” noslēdzis vienošanos ar biznesa izglītības centru “Biznesa Akadēmija” par jaunas biznesa izglītības atbalsta programmas izveidi “Latvijas Produkts” biedriem, kas paredz, ka uzņēmumi varēs pieteikt dalību apmācībās, kas ietver biznesa stratēģijas izveidi un inovācijas, pārdošanas meistarību un klientu piesaisti, personāla vadību un tā motivēšanu, kā arī mārketingu un reklāmu.



10.10.2012

Kursu kalendārs oktobrim un novembrim

Sergejs Šiporovs ir šefpavārs, kurš trīs gadus strādājis, mācījies un pilnveidojis savas zināšanas un garšas izjūtas Anglijā divu Michelin zvaigžņu restorānā Le Manoir aux Quat’Saisons pie restorāna patrona Raymond Blanc, stažējies Helsinkos divu Michelin zvaigžņu restorānā Chez Dominique, pēc tam Latvijā strādājis tādos zināmos restorānos kā Monte Rosso un Radisson SAS Daugava. 



29.08.2012

Ievads par garšvielām

Veikalu tīklos tiek piedāvāts plašs garšvielu sortiments. Kā orientēties plašajā piedāvājumā un kā noteikt garšvielu kvalitāti? Tas ir jautājums, par kuru piedomā tikai retais. 






02.07.2012

Īstais laiks izvēlēties, kur mācīties

šobrīd ir īstais laiks izvēlēties, kur mācīties, kā arī papildināt profesionālās zināšanas.Horeca.lv iepazīstina ar mācību iestādēm, kuras sagatavo speciālistus viesnīcu biznesam.



29.06.2012

Viesistabas kalendārs jūlijam un augustam

1. jūlijs plkst. 13:00 Kafijas akadēmija ar Ēvaldu Rihteru

Šajā kafijas akadēmijas nodarbībā meistars mācīs un rādīs kā pagatavot klasiskās kafijas receptes mājas virtuvē bez profesionālās kafijas tehnikas. Gatavosim klasisko Espresso, Cappuccino, Cafe Latte un citas. Cena 20Ls



27.06.2012

LUAC nodrošina līdz 50% finansējumu uzņēmumu dalībai izstādē "Riga Food 2012"

Šobrīd uzņēmumi meklē jaunas iespējas kā sevi pilnveidot un realizēt tirgū. Kā viena no iespējām, ko uzņēmumi labprāt izmanto, ir dalība dažādās izstādēs, tajā skaitā, "Riga Food 2012". Atsaucoties uz vairākkārtējiem zvaniem un izvērtējot pastiprināto interesi, Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs (LUAC) izskatījis iespēju piešķirt uzņēmumiem līdz 50% finansējumu izstādes stenda laukuma nomai.






01.05.2012

Semināri no 2.- 29. maijam

2. maijā pl 18:00 „Jaunās pasaules vīna zvaigznes” Vīna vakariņas ar Gintu Sniedzi
Šo vīnu stāsts aizsācies 40 gadus atpakaļ, kad vīna pasaule bija citāda – klasiska, nedaudz konservatīva un stabila. Bet, tad sākās “revolūcija”, kuras pamatā bija atšķirīga filozofija.

01.05.2012

e-Maxima pirmajā darbības mēnesī visvairāk pirkti piena produkti, ūdens, augļi un dārzeņi

Pirmā darbības mēneša laikā Latvijas vienīgā interneta lielveikala www.e-maxima.lv pieprasītāko produktu saraksta augšgalā ierindojušies dažādi piena produkti, dzeramais ūdens, kā arī augļi un dārzeņi. No dažādu produktu grupām „Maxima” e-lielveikala pircēji „virtuālajos” iepirkuma grozos visbiežāk ievietojuši jogurtus, biezpienu, pienu, olas un tomātus.


19.04.2012

“Sniega bumbaS” veselīgam pavasarim

Iestājoties pavasarim, ikvienam gribas sevi palutināt ar gardām un vieglām maltītēm. Arvien biežāk salāti un citas uzkodas ēdienkartē izkonkurē treknus ēdienus. Lai šādas maltītes būtu ne tikai svaigas un vieglas, bet arī gardas un dotu nepieciešamo kaloriju devu, lai darbi veiktos raiti un nepieliptu pavasara nogurums, “Trikātas siers” iesaka svaigo sieru “Sniega bumbas” padarīt par pavasara ēdienu sastāvdaļu. 


27.03.2012

Ar augļiem un ogām pret vīrusiem

Lai noskaidrotu iedzīvotāju informētības līmeni par veselīgu uzturu, Latvijas Augļkopības asociācija 2011. gadā veica pētījumu, aptaujājot respondentus no 17 – 74 gadu vecumam. Kaut arī lielākā daļa respondentu, proti, 83,2% uzskata, ka ir pietiekami informēti par ogu un augļu pozitīvo ietekmi uz veselību, tomēr dati liecina, ka praksē ogu un augļu patēriņš joprojām ir nepietiekams.

Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts