Raksti
17.10.2012
Sala ar propelleri un Viesnīca - cietums pēc idejas varētu pretendēt uz Guinnesa rekordu. Šīs abas viesnīcas, kuras atrodas Vācijā pārsteidz apmeklētājus ar savu neparasto interjeru.
Sala ar propelleri ir neliela privāta viesnīca ar 45 numuriem, kas uzcelta 2003. gadā Berlīnē.
10.10.2012
No 5.-6.oktobrim Viļņā jau astoto reizi norisinājās Baltijas Vīnziņu Vana Tallin Grand Prix, un par konkursa uzvarētāju kļuva Jānis Kaļķis no Latvijas. Konkursa galvenais atbalstītājs, uzņēmums Liviko uzvarētājam pasniedza balvu – 1000 eiro vērtu ceļojumu. Otro vietu izcīnīja lietuvietis Narimantas Miežys un Kristjans Markii no Igaunijas ierindojās trešajā vietā. Visu dalībnieku prasmes vērtēja starptautiska žūrija, kuru vadīja Andreas Larsson, labākais sommeljers jeb vīnzinis pasaulē (2007, ASI).
10.10.2012
Birojs “Latvijas Produkts” noslēdzis vienošanos ar biznesa izglītības centru “Biznesa Akadēmija” par jaunas biznesa izglītības atbalsta programmas izveidi “Latvijas Produkts” biedriem, kas paredz, ka uzņēmumi varēs pieteikt dalību apmācībās, kas ietver biznesa stratēģijas izveidi un inovācijas, pārdošanas meistarību un klientu piesaisti, personāla vadību un tā motivēšanu, kā arī mārketingu un reklāmu.
10.10.2012
Sergejs Šiporovs ir šefpavārs, kurš trīs gadus strādājis, mācījies un pilnveidojis savas zināšanas un garšas izjūtas Anglijā divu Michelin zvaigžņu restorānā Le Manoir aux Quat’Saisons pie restorāna patrona Raymond Blanc, stažējies Helsinkos divu Michelin zvaigžņu restorānā Chez Dominique, pēc tam Latvijā strādājis tādos zināmos restorānos kā Monte Rosso un Radisson SAS Daugava.
10.09.2012
Ar uzņēmuma vadības sistēmu tiek saprasta iespēja reģistrēt un uzkrāt ar uzņēmuma saimniecisko darbību saistītos datus – iepirkumi, pārdošanas apjomi, apgrozījuma uzskaite, ēdienu pasūtījumi, atsevišķu produktu noiets, viesmīļu un bārmeņu individuāli paveiktais darbs un citi nepieciešami dati.
04.09.2012
Kā pareizi un interesanti gatavot Liellopu gaļu dažādos ēdienos. Kursu vada Normunds Šaiters
29.08.2012
Veikalu tīklos tiek piedāvāts plašs garšvielu sortiments. Kā orientēties plašajā piedāvājumā un kā noteikt garšvielu kvalitāti? Tas ir jautājums, par kuru piedomā tikai retais.
27.08.2012
Kā apliecina vairums darba devēju, aizvien aktuālākas kļūst kvalitatīvas svešvalodu zināšanas.
02.08.2012
8.augusts plkst. 18:00 TEX MEX ar šefpavāru Kārli Robertu Celmu
02.07.2012
šobrīd ir īstais laiks izvēlēties, kur mācīties, kā arī papildināt profesionālās zināšanas.Horeca.lv iepazīstina ar mācību iestādēm, kuras sagatavo speciālistus viesnīcu biznesam.
29.06.2012
1. jūlijs plkst. 13:00 Kafijas akadēmija ar Ēvaldu Rihteru
Šajā kafijas akadēmijas nodarbībā meistars mācīs un rādīs kā pagatavot klasiskās kafijas receptes mājas virtuvē bez profesionālās kafijas tehnikas. Gatavosim klasisko Espresso, Cappuccino, Cafe Latte un citas. Cena 20Ls
27.06.2012
Šobrīd uzņēmumi meklē jaunas iespējas kā sevi pilnveidot un realizēt tirgū. Kā viena no iespējām, ko uzņēmumi labprāt izmanto, ir dalība dažādās izstādēs, tajā skaitā, "Riga Food 2012". Atsaucoties uz vairākkārtējiem zvaniem un izvērtējot pastiprināto interesi, Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs (LUAC) izskatījis iespēju piešķirt uzņēmumiem līdz 50% finansējumu izstādes stenda laukuma nomai.
07.06.2012
12.jūnijs 18:00 Pasaules vīnu modes tendences. Rozā vīni. Vīna vakariņas kopā ar vīnzini Gintu Sniedzi un šefpavāru Normundu Šaiteru.
25.05.2012
Hotel Bergs un Rūmenes muižas šefpavārs Kaspars Jansons turpina ikmēneša meistarklašu ciklu.
09.05.2012
12. maijs 13:00 Sparģeļi, lakši un salāti. Kopā ar Kaparu Jansonu.
01.05.2012
2. maijā pl 18:00 „Jaunās pasaules vīna zvaigznes” Vīna vakariņas ar Gintu Sniedzi
Šo vīnu stāsts aizsācies 40 gadus atpakaļ, kad vīna pasaule bija citāda – klasiska, nedaudz konservatīva un stabila. Bet, tad sākās “revolūcija”, kuras pamatā bija atšķirīga filozofija.
01.05.2012
Pirmā darbības mēneša laikā Latvijas vienīgā interneta lielveikala www.e-maxima.lv pieprasītāko produktu saraksta augšgalā ierindojušies dažādi piena produkti, dzeramais ūdens, kā arī augļi un dārzeņi. No dažādu produktu grupām „Maxima” e-lielveikala pircēji „virtuālajos” iepirkuma grozos visbiežāk ievietojuši jogurtus, biezpienu, pienu, olas un tomātus.
19.04.2012
21.aprīlis- 30. aprīlim Viesistaba Kazarmās
19.04.2012
Iestājoties pavasarim, ikvienam gribas sevi palutināt ar gardām un vieglām maltītēm. Arvien biežāk salāti un citas uzkodas ēdienkartē izkonkurē treknus ēdienus. Lai šādas maltītes būtu ne tikai svaigas un vieglas, bet arī gardas un dotu nepieciešamo kaloriju devu, lai darbi veiktos raiti un nepieliptu pavasara nogurums, “Trikātas siers” iesaka svaigo sieru “Sniega bumbas” padarīt par pavasara ēdienu sastāvdaļu.
10.04.2012
No 24.- 27.04 2012. Stokholmā notiks HoReCa nozares izstāde – gadatirgus GastroNord 2012, kurā piedalīsies arī HoReCa.lv.
27.03.2012
Lai noskaidrotu iedzīvotāju informētības līmeni par veselīgu uzturu, Latvijas Augļkopības asociācija 2011. gadā veica pētījumu, aptaujājot respondentus no 17 – 74 gadu vecumam. Kaut arī lielākā daļa respondentu, proti, 83,2% uzskata, ka ir pietiekami informēti par ogu un augļu pozitīvo ietekmi uz veselību, tomēr dati liecina, ka praksē ogu un augļu patēriņš joprojām ir nepietiekams.