Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

23.06.2023

GEMOSS Grantu konkurss 2023 – profesionāls atbalsts Latvijas pavāru un viesmīļu profesionālās izaugsmes veicināšanai


Domājot par motivējošu atbalstu nozarei, GEMOSS savā 30 gadu dzimšanas dienā dāvina nozares profesionāļiem iespēju piedalīties Grantu konkursā, kur 2 uzvarētāji nominācijās Kulinārijas zvaigzne un Viesmīlības zvaigzne varēs iegūt pieredzi kādā no Eiropas Michelin zvaigznes restorāniem.
Radītā atbalsta iniciatīva – noskaidrot labākos nozares profesionāļus, izsludinot Grantu konkursu, sniegs profesionālu atbalstu Latvijas pavāru un viesmīļu profesionālās izaugsmes veicināšanā. Līdzās finansiālam atbalstam nozīmīgs ieguvums ir ilgtermiņa sadarbība, ekspertu pieredze un atbalsts visos konkursa kārtas posmos. 
Konkursa gaitā, pēc rūpīgas pieteikumu izvērtēšanas, finālam izvirzīti 10 profesionāļi – Kulinārijas zvaigzne nominācijā 6 finālisti, Viesmīlības zvaigzne nominācijā 4 finālisti.

Jau 27.jūnijā no plkst. 10.00, visi finālisti tiksies GEMOSS, Rīgā, Mūkusalas ielā 73, un praktiski prezentēs žūrijai savas prasmes, zināšanas un iemaņas pavāra un viesmīļa disciplīnās.

Ekspertu žūrija izvērtēs divus labākos sniegumus, kuru autori tiks apbalvoti ar Grantu – iespēju gūt pieredzi kādā no Eiropas Michelin zvaigznes restorāniem – tā uzsākot ilgtermiņa draudzību, kas nesīs jaunas iespējas profesionālajā izaugsmē.
Kulinārijas zvaigznes nominācijā finālistu rezultātus vērtēs Latvjā atpazīstami šefpavāri – Svetlana Riškova, Māris Jansons, Artūrs Taškāns, Edgars Sanders, Ieva Treija
Viesmīlības zvaigznes nominācijā sniegumu vērtēs kompetenta žūrija – Jānis Jenzis, Inese Vīcupa, Mārtiņš Rozenvalds, Agita Kausa, Ieva Treija
Aicinām citus nozares profesionāļus un ikvienu interesentu atbalstīt finālistus klātienē 27.jūnijā, GEMOSS pagalmā, Rīgā, Mūkusalas ielā 73, no plkst. 10.00.

Vairāk par Grantu konkursa finālistiem un norises vietu: https://www.gemoss.lv/Grantu_konkurss_finalisti
GEMOSS SIA dibināts 1993.gadā un uzņēmuma darbības pamatvirziens ir preces un pakalpojumi bāriem un restorāniem – profesionāls inventārs, dizaina trauki, eksotiskas garšas no visas pasaules, Latvijas mazo ražotāju vērtības un plašākais izejvielu piedāvājums. GEMOSS sniedz atbalstu gan Latvijas mazajiem uzņēmējiem, gan viesmīlības nozares izaugsmes projektiem, organizē apmācības, meistarklases un konkursus kulinārijas un konditorejas profesionāļiem.

Informāciju sagatavoja:
Katrīna Līdemane
Mārketinga projektu koordinators

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts