Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

24.10.2017

Food Union saņēma balvu

Viļņā, oktobrī notikušajā Baltijas M&A un privātā kapitāla foruma ietvaros tika izziņoti Baltijas M&A un privātā kapitāla balvas ieguvēji. Piena pārstrādes uzņēmumu grupa Food Union saņēmusi apbalvojumu vienā no trim apbalvojumu kategorijām – Baltijas privātā un riska kapitāla gada darījums 2017.

Par Baltijas privātā un riska kapitāla gada darījumu 2017.gadā tika nosaukts PAG Capital un Meridian Capital Management investīcijas uzņēmumu grupā Food Union.

Darījuma ietvaros PAG Capital (Honkonga) investējusi EUR 161,6 miljonus un Meridian Capital (Krievija) investējusi EUR 52,4 miljonus Food Union darbībai Ķīnā. Darījums ļaus Food Union paplašināties un izveidot spēcīgu piena pārstrādes uzņēmumu Ķīnā.

Darījuma vērtība ir EUR 214 miljoni, kas ir viens no lielākajiem privātā un riska kapitāla ieguldījumiem no Āzijas reģiona, un kas dos iespēju uzņēmumam no Baltijas paplašināt savu eksportu uz Āzijas reģionu.

2017. gada nozīmīgākos darījumus izvēlējās neatkarīga Baltijas mēroga žūrija:
Jūratė Aželionytė, Eiropas Investīciju fonds
Kristiina Koort, Igaunijas privātā un riska kapitāla asociācija
Prof. Enn Listra, Uzņēmējdarbības un pārvaldības skola, Tallinas Tehnoloģiju universitāte
Jūratė Majauskienė, Finanšu analītiķu asociācija, Summa Advisers
Jānis Janevics, Imprimatur Capital
Rūdolfs Krese, ZGI Capital

Baltijas M&A un privātā kapitāla forumu organizēja Sorainen sadarbībā ar vadošajiem dienas laikrakstiem trīs Baltijas valstīs – Verslo Žinios (Lietuva), Dienas Bizness (Latvija) un Äripäev (Igaunija).

  

Vēl ziņas

Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts