Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

03.10.2014

Gatavo kopā ar šefpavāru

Pasākumi notiek:

Koncepta restorānā „Viesistaba”, Rīgā, Blaumaņa ielā 10, LV1011

*Lūgums apskatīt telpas iepriekš, lai pārliecinatos, ka Viesistaba atbilst Jūsu vēlmēm.

*Kopējais Viesistabas piedāvājums pievienots e-pastam
Pasākuma pamata programma:

Viesi gatavo kopā ar šefpavāru apmēram 1,5 stundas, tad visi nobauda pašu gatavotās vakariņas, kuras servē Viesistabas apkalpojošais personāls un šefpavāri.

Pasākuma kopējais ilgums: 3-4 stundas.

Ir iespējamas dažādas pasākuma programmas izmaiņas atbilstoši Jūsu vēlmēm. Tās jāsaskaņo ar mūsu pasākumu plānotājiem, lai pārliecinātos, ka mēs to varam realizēt pēc iespējas labākā kvalitātē.

Grupas lielums: no 8 – 25 personas (ja grupa ir lielāka vai mazāka, lūdzu sazinieties ar mums, mēs izstrādāsim Jums atbilstošu piedāvājumu)

Kontaktpersonas: Ilze Strūberga 27039379, e-pasts: ilze@viesistaba.lv ; Jānis Graudiņš 27003849, e-pasts: janis@viesistaba.lv

Variants Nr.1
Mūsdienu Latvijas Ziemas garšas

Uzkodas sagaidot (jau gatavas viesiem ierodoties)

2 dažāda veida pirkstu uzkodas pēc šefa izvēles

Viesi gatavo kopā ar šefpavāru:

Uzkoda

Plānās biešu pankūkas ar kapātu sālītu siļķi un zaļumu svaigsieru

Zupa

Siltā skābeņu krēmzupa ar drupinātu vārītu olu

Pamatēdiens

Krāsnī cepta cūkas fileja kārtainās mīklas garozā ar Hercogienes kartupeļiem un sēņu mērci

Deserts

Ābolu dzērveņu drupačkūka ar vaniļas saldējumu

Cena: 1 personai 43,00€ (t.sk.PVN)

Rekomendējamie vīni:

Wolfberger Riesling, Francija 20,00€

Ogio Primitivo, Itālija 18,00€

Variants Nr.2
Eksotiskās Āzijas noskaņās

Uzkodas sagaidot (jau gatavas viesiem ierodoties)

2 dažāda veida pirkstu uzkodas pēc šefa izvēles

Viesi gatavo kopā ar šefpavāru:

Uzkoda

Ar liellopa gaļu pildītas tīģergarneles Spring roll mīklā un laima austeru mērcē

Zupa

Kokospiena- citronzāles zupa ar sarkanā karija pastā marinētu vistas fileju

Pamatēdiens

Karamelizēta cūkgaļa ar dārzeņiem, saldo čili mērci un savvaļas rīsiem

Deserts

Lapu mīklā cepts banāns ar medotiem valriekstiem un vaniļas saldējumu

Cena: 1 personai 50,00€ (t.sk.PVN)

Rekomendējamie vīni:

Wolfberger Riesling Alsace, Francija 20,00€

Calvet Rose D’Anjou, Francija 16.00€

Variants Nr.3
Itālijas klasiskā virtuve

Uzkodas sagaidot (jau gatavas viesiem ierodoties)

2 dažāda veida pirkstu uzkodas pēc šefa izvēles

Viesi gatavo kopā ar šefpavāru:

Uzkoda

Baklažānu rullītis ar kazas sieru, dārzeņiem, lapu salātiem un olīveļļu

Zupa

Balto pupiņu- spinātu zupa ar Grana Padano sieru

Galvenais ēdiens

Teļa gaļas saltimbocca ar Parmas šķiņķi, ziemas dārzeņu tiānu un baltvīna mērci

Deserts

Amaretto Panna Cotta ar medū karamelizētiem greipfrūtiem

Cena: 1 personai 50.00€ (t.sk.PVN)

Rekomendējamie vīni:

Frescobaldi Danzante Pinot Grigio, Itālija 18€ pudele

Frescobaldi Remole Rosso Toscana, Itālija 20€ pudele


Variants Nr. 4
Francijas noskaņās

Uzkoda sagaidot (jau gatavas viesiem ierodoties)

2 dažāda veida pirkstu uzkodas pēc šefa izvēles

Viesi gatavo kopā ar šefpavāru:

Uzkoda

Apelsīnu salāti ar pupiņām, lazdu riekstiem, Mimolette sieru un krāsnī vītinātiem ķirštomātiem

Zupa

Franču dārzeņu krēmzupa ar grauzdētām ķirbju sēklām

Pamatēdiens

Sarkanvīnā sautētas vistas frikasē, karamelizētas burkānu nūdeles ar mandeļu garšaugu sviestu un krāsnī ceptiem šampinjoniem

Deserts

Šokolādes apelsīnu tarte ar plombīra saldējumu

Cena: 1 personai 36.00€  (t.sk.PVN)

Rekomendējamie vīni:

Calvet Bordeaux Blanc Francija 16€ pudele

Calvet Bordeaux Rouge Francija 16€ pudele

Variants Nr.5
Ciemos pie Lielbritānijas karalienes

Uzkodas sagaidot (jau gatavas viesiem ierodoties)

2 dažāda veida pirkstu uzkodas pēc šefa izvēles

Viesi gatavo kopā ar šefpavāru:

Uzkoda

Filo mīklā cepts kazas siers ar olīvu tapenādi, lapu salātiem un sinepju- balzamiko mērci

Zupa

Ziedkāpostu krēmzupa ar tunča gabaliņiem un garšaugu grauzdiņiem

Pamatēdiens

Bekonā tīta laša fileja ar saldā kartupeļa biezeni un citronu baltvīna mērci

Deserts

Safrāna un mango jogurts ar ingveru un Indijas riekstiem

Cena: 1 personai 40,00€ (t.sk.PVN)

Rekomendējamie vīni:

KWV Classic Collection Chenin Blanc, Dienvidāfrika 14,00€

KWV Classic Collection Merlot, Dienvidāfrika 14,00€

Pasākuma cenā ietilpst:

Viena glāze sagaidīšanas dzēriens

Divas pirkstu uzkodas pēc šefa izvēles.

Šefpavāru darbs un grupas vadība ēdienkartes gatavošanā

Ievada instruktāža

Ēdieni

Telpu īre līdz 6 stundām no pasākuma saskaņotā sākuma laika

Trauku, glāžu un virtuves aprīkojuma īre

Apkalpošana

Citronūdens

Par papildus samaksu:

Tēja/kafija: 3.00 €

Papildus sagaidīšanas dzērieni: 14.00 €/pudele

Papildus sagaidīšanas uzkodas: 1.50€/gab

Rekomendētie vīni: atbilstoši dzērienu kartei

Citi alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni: atbilstoši dzērienu kartei

  

Saistītie raksti

12.marts 18:00 Pavārkurss. Gruzijas virtuve Latvijas šefpavāra acīm
Vietējā vīna darīšana - eksperimentāla nozare, ekskluzīvs un dārgs process
Franču šokolādes kūka bez miltiem (recepte)
Starptautiskā Šokolādes dienā atgādina, ka gardais kārums var arī beigties
Pašceptu dāvaniņu pagatavošana un iesaiņošana


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts